Betrouwbaar, enthousiast, flexibel en gedreven

Wie is de kracht achter Flexdoktersassistente.nl?

Mijn naam is Mella Franck- Oruç en ik heb inmiddels ruim 22 jaar ervaring als doktersassistente. In deze jaren ben ik binnen de gezondheidszorg en huisartsenpraktijken werkzaam geweest op verschillende vakgebieden. Patiënten en de kwaliteit van de te leveren zorg staan voor mij altijd centraal.

Vanaf 1 januari 2020 heb ik de switch gemaakt om als freelance doktersassistente verder te gaan. Op deze manier kon ik optimaal flexibel inspringen waar ik het hardst nodig ben. Niet lang na de start als zelfstandige heb ik mijn dienstverlening uitgebreid met het bemiddelen voor doktersassistenten in mijn netwerk van huisartsenpraktijken. Deze genomen stappen geven mij de optimale mogelijkheid om de betrouwbare flexibele zorgschil te zijn.

Wat betekent Flexdoktersassistente.nl voor jouw huisartsenpraktijk?

Het belang van kwalitatieve en kwantitatieve eerstelijnszorg is vandaag de dag nog belangrijker dan dat het ooit is geweest. Flexdoktersassitente.nl doktersassistente & waarneembemiddeling – werkt met gediplomeerde freelancers en zet zich in voor  verschillende huisartsenpraktijken.

Wij vangen korte termijn waarnemen op als gevolg van bijvoorbeeld ziekte of vakanties, maar ook langere waarnemingen door bijvoorbeeld zwangerschapsverlof, onderbezetting of een sterk groeiende praktijk.Flexdoktersassistente.nl zorgt ervoor dat de patiënten van jouw praktijk altijd de zorg krijgen die zij verwachten: ons team is de spil en continue kracht achter de kwaliteit naar jouw patiënten.

Wat maakt onze werkwijze uniek?

Flexdoktersassistente.nl is geen landelijk bureau waar opdrachtgevers en 
-nemers een nummer zijn. Door onze persoonlijk aanpak en het leveren van maatwerk voor elke praktijk en situatie is ons streven een verlengstuk te zijn van jouw praktijk. Ook al heeft elke opdrachtgever zijn eigen vraagstukken en kent elke praktijk zijn eigen dynamiek, onze dienstverlening en aanpak zorgt voor de optimale match.

 

Wij staan voor jou klaar!